torsdag 16 december 2010

En dag i taget!

Ja, det är så vi lever... EN DAG I TAGET. Eftersom det härjar en jävulsk magsjuka så kan man inte planera längre än en timme frammåt. Jag håller ständigt tummarna att jag ska hinna än det ena än det andra innan Axel eller jag får sjukan... om vi nu får den men varför skulle vi klara oss??
Jag verkar ha fått en förkylning... näsan rinner och jag känner mig kall och frusen. Inte så konstigt med tanke på den kyla vi haft ett tag.

För Rickard råder samma upplägg av livet - EN DAG I TAGET - det går inte att tänka längre fram för då blir dagarna enomt låååååånga och måååånga.
Likt Robinson så är det en kamp att hålla sig kvar... med näsan över vattenytan och samtidigt vara en vinnare i slutändan... Tänkte på att de som är med i Robinson har varit där i 34 dagar - en evighet för dem men Rickard är ju borta 30 dagar...kanske inte under samma jobbiga förhållanden men ändå. Han vinner ju inte en halvmiljon heller. Det han vinner är att få komma hem till oss... å vad vi längtar!!

Ikväll har vi varit lite slarviga. Grabbarna ville se just, Robinson... Snälla mamman lovade och i första pausen fick de göra sig klara för sängen... i andra pausen fick de borsta tänderna och i tredje pausen läste vi vår "Tomtebok"... så när programmet va slut så va det raka vägen upp! Ibland får man rucka på rutinerna - det är ju snart jul.
Vi har även hunnit till biblioteket ikväll - det är en himla massa folk där nuförtiden... BRA!! Då kanske vi får behålla det ett tag till. Vi lånade en massa roliga böcker och jag fick syn på en riktig pärla - NICKE LILLTROLL - den lyssnade jag på när jag va liten fast bara en gång per år... På JULAFTON. Den är sååå gullig.

Nu ska jag ta mig lite varmt honungsvatten och sen är det sova-time. Måste börja läsa en ny bok... inte helt lätt eftersom jag inte "känner" karaktärerna men det kan ju va trevligt med nya bekantskaper!!
Natti natti

Inga kommentarer: