torsdag 9 december 2010

Fika på Fritids

Vilket trevlig fritids vi har och vilken trevlig personal... å vilka barn. De har bakat och inbjudit föräldrarna på fika idag. Det som serverades va rullrån som de bakat förra veckan. Vilken utmaning att baka rullrån med barnen.
Det va jättemysigt att få sitta där och fika. Jag drog iväg från jobbet strax efter kl 15, skippade ärenden på stan och tog mig hellre tid att fika med barnen.
När jag kom hem vad det middag och snöskottning på schemat. Allt tar sin tid kan jag säga, då blir det inte mycket kvar av kvällen.
Halvsju väntade ett möte på kyrkan... ett snabbt möte så storgrabbarna mina stannade hemma och såg julkalender, för längre tog inte mötet.

Julfeelingen vill som inte riktigt infinna sig. Förstår inte vad det är... MEN det kommer nog. Grabbarna ville att jag spelade jullåtar på gitarren och jag gjorde mitt bästa och Nils sjöng för full hals...
Nåväl, jag är väl inte den bästa på gitarr. Jag tog istället fram min tvärflöjt som vilat ett bra tag och spelade lite låtar ur Brazzboken - jätteroligt att spela även om man inte är någon big star...

Kvällen led mot sitt slut och det blev saga och god natt...

Anna kom med nybakade havrekex och jag kokade te... vi fick en trevlig pratstund och givetvis så spelade jag lite julmusik.
Imorgon ska vi koka lite godis tillsammans - det ska blir jättekul. Bäst att skriva en inköpslista till knäck, ischoklad och lite annat smarrigt!!

Julen närmar sig och julklapps-idéerna börjar falla på plats.

Jag har inte hört nåt från Kazakstan idag. Det är lite tråkigt - ett livstecken om dagen är det minsat jag vill ha men jag får göra nya försök imorgon. Jag hoppas att allt är bra iaf...

Fick höra nåt trevlig och lite spännande igår och jag tackar för den gesten... jag tror att det är ett tecken på uppskattning och ett bevis på att allt är bra... miss you...

Nu ska jag ägna mig åt Robinson en stund - spelade in det... 

Love love....

Inga kommentarer: