onsdag 16 januari 2013

Trögt!

Nytt år men vansinnigt va trögt allting går. Min förkylning blir varken bättre eller sämre... fattar inte varför det inte ger sig nån gång. Hostan håller i sig...
Men va är väl lite hosta när de finns de som har det mycket värre... Skickar styrkekramar till DIG som behöver!!

Idag är jag ledig och jag har massor på schemat. Har skickat iväg killarna till skolan så nu är det full rulle i hemmet. Känns som allt bara förfaller när inte hälsan är med.
Igår kom jag iaf ut på en promenad - Ni missar väl inte Spring/Gå till Haiti... Alla som är med (100 kr/person)  har gått ca 1000 km tillsammans, bara 7000 km kvar så än är det inte för sent att haka på. Det bästa av allt är att alla kan vara med, vart man än bor... vill du veta mera hur du kan motionera och samtidigt hjälpa de som behöver... In med 100 kr på Haiti-kontot, ut å motionera och registrera dina kilometrar på Facebook-sidan Byfadder Skorped - Bois Negresse, Gör gott för fler än bara dig själv!

Halva januari har gått - jag inser att jag måste börja planera för min födelsedag och framför allt så måste jag väl börja fundera på vad jag önskar mig ;-)
Få se... en färdig sommarstuga vore toppen, en braskamin, en systemkamera... eller bara ett trevlig kalas i goda vänners lag...
Det ska bli sjukt kul att fylla år iaf. Kalas är ju alltid roligt!!

Nu ska jag göra det stora rycket... men först lite kaffe!!


Inga kommentarer: