söndag 13 januari 2013

Ctrl+Alt+Delete

Omstart... Börja om, Gör om gör rätt...

Ja, vad kan detta betyda. Jag skrev i fredags att jag fått en tid hos Vårdcentralen - åkte dit och dr Halina lyssnade på mina lungor och skrev ut penicillin åt mig. Inget blodtryck och ingen sänka... Trodde jag att man alltid testade... Men not, jag fick bara gå in på apoteket och hämta ut min medicin. Förhoppningsvis så blir den här förbaskade hostan bättre. Jag lovade doktorn att jag skulle ta det lugnt tills att kuren är över...  göra INGENTING!!!
Nu gör jag omstart på den här kroppen - med hopp om ett bra resultat! Jag är verkligen skitless på att inte vara pigg!

I fredags var det begravning på farmor Dagny. En fin och stilla begravning - Elin sjöng jättefint både i kyrkan och församlingshemmet. Det hölls några finna minnestal där det till och med skrattades till minne av en kraftkvinna, matmor, mamma och farmor. Elin hade en fundering - Varför hade farmor soporna i ett mjölkpaket på diskbänken? Å hur hann hon både leka gömma nyckel, steka köttbullar, göra en sås, diska och trava en årsved samtidigt... ;-) Ja, det är nog ingen som klarar av idag... Endast superkvinnorna från "dåtiden".

Helgen har även innehållit middag i Önskan - en trevlig kväll där det funderades över ett och annat som händer framöver... Spännande spännande!!

Lördagmorgon - uppe i ottan och på plats i KBs cafeteria redan kl 07.00 (hur for det med att göra ingenting)??
Nils hade tre matcher så vi höll till i Bjästa hela dagen. Kvällen tillbringades i soffan och det va himla skönt.

Idag har vi haft det trevligt värre. Pysslat hemma med scones till frukost, soppa med nybakt bröd till lunch, barnen har varit på julgransplundring, vi har grattat Rossi, fikat i Lännäs.
Jag har även lyckats installera en skrivare vilket flera stycken gått bet på.... Wow vilket datasnille man är!

Nu ska jag plocka undan lite innan det är dags att göra kväll...

Ha en underbar - ny vecka... Jag tror att jag ska ha det riktigt jäkla bra den här veckan...

Inga kommentarer: