fredag 11 januari 2013

Första veckan...

... på jobbet på det nya året. Jag har än inte skrivit fel årtal...än... Annars är det lätt att fingrarna styr sig själva av gammal vana.

Veckan har gått fort och det känns bra med ett nytt år!
...
Vad som känns mindre bra är mitt kraxande. Ringde vårdcentralen igår för att kolla vad de tyckte. Hon som svarade va, hör å häpna... Trevlig!! Wow - ett vänligt bemötande va inte väntat.
En mycket trevlig kvinna som bad mig ringa idag igen. Nyss fick jag ett telefonsamtal från Vårdcentralen eller heter det Hälsocentral - ja, "Läkarstation" fick en tid så jag ska befinna mig i Bredbyn kl 10. Ska bli spännande å höra vad det är som gör mig så matt.
Varför känns det som att man ljuger varje gång man går till doktorn. Innan vet man precis hur man mår men när man sitter öga mot öga med doktorn så finns inga ord -NJAE... Så dålig är jag väl inte... eller ja menar JOE... ganska så dålig, fast inte så att jag rakt håll på å dö eller så... men lite hängig...
---
Det blir rätt körigt idag med andra ord. Först Bredbyn och sen hem och byta om för då ska vi på begravnig. Det blir nog bra - begravningar är ett fint slut på nåt vis. Undra just vad grabbarna tycker... vi får väl se.
---
Lite kaffe innan jag ska bege mig - Ikväll är vi iaf bjuden på middag - Det blir kuligt värre!!

Inga kommentarer: