torsdag 3 januari 2013

Lego City

Nu börjar det mesta vara byggt som barnen fick i julklapp - ja, påbörjat iaf.
Igår hade Axel en hockeykompis här och efter att de spelat musik, skjutit slagskott, varit ute så blev de sugna på att bygga lego.
Axel hade en obyggd lego city brandstation så de började bygga på den. Den blev nästan klar, igårkväll byggde Axel klart och leken började.
Härligt när man har en lillebror att leka med!


Dagarna rullar på och snart är det vanlig grå vardag igen. Jag har faktiskt börjat promenera igen efter si så där flera månaders paus. Två dagar i rad måste väl vara en vana?!
Synd bara att jag har en skitdryg hosta - Tror inte jag vågar springa med allt detta i lungorna/bröstet. Fast jag har go lust. Bara jag kommer åt vårt låsta förråd ska jag ta fram längdskidorna och ta en tur. Men nu verkar det komma snö så då blir ju alla spår förstörda igen -
---
Idag ska jag och grabbarna gå på Lunds och kolla om vi hittar nån present. Fatta vilket lyx - vi har en kanonaffär tvärs över vägen! Vi ska på Konsum och handla - också lyx, få handla mat hemma på byn! - vi borde även ha varit på Bredbyn och hämtat ut ett paket men det känns då asdrygt - tro om man kan få det med lantbrevbäraren imorgon? Det vore toppen! Måste kollas opp!

Nix-pix, detta går inte - jag tar en påtår och sen ska jag sätta fart. Ha en fin dag!!

Inga kommentarer: