måndag 22 augusti 2011

Tillbaka!

Efter en rolig och trevlig helg är vi åter hemma i Skorped. Stockholms turen va kanonkul. Vi hade väl si så där tur med vädret. Vi hann vara på Grönan ett tag innan det började regna... jag har åkt flera ruskigheter och överlevt... skräckblandad förtjustning. (läste just på SVD att Insaine strulat lite... fastnat... hm, tror att jag inte ska åka den nån fler gång... när Kicki och jag åkte den andra gången så sa personalen att den tjärvar lite när det regnar... hjäääälp.... )
Barnen åkte allt de kunde och vad gör väl lite regn?? Det snurrar iaf. Kvällen avslutades med pizza och spårvagn hem.
Lördagen fortsatt regnet... hm, dåligt men bra för Lindex som fick sälja flera paraplyer. Vi drog till Junibacken - barnen lekte och vi vuxna satt mest och väntade och hängde...
På vägen tillbaka till hotellet va det ombytta roller - Vi träffade familjen Ullgren över en öl... trevligt att ses när man ändå är på samma breddgrad.

Kvällen åt vi god middag på Axela - en riktigt trevlig restaurang. När alla gjort kväll drog vi en sväng ut i Stockholms nattliv... man måste ju kolla läget när man är i storstan ;-)

Japp, det va vår resa till Stockholm, vad man kan konstatera är att  tåg är ett mycket smidigt sätt att resa, särskilt när man har barn... det går ju å springa runt se på film och sova.

Idag har jag jobbat - grabbarna har varit hemma eftersom fritids är stängt idag och imorgon. MEN han som hade längtat mest efter mamma har rymt, han drog en översovning hos Emil... den rackaren. Rickard jobbar och Axel sover... å här sitter jag. Tror jag ska gå och lägga mig också. Ger ganska så lite att sitta här och se på tv som erbjuder INGENTING!

God natt vänner - det må ha varit en kanonsommar men visst är vi redan dödstrött på regnet?! Jag är det iaf.

Inga kommentarer: