söndag 7 augusti 2011

Man glömmer så fort!

Den ena dagen är den andre lik men med lite olikheter - så kan man sammanfatta livet... mitt liv iaf.

Ikväll när barnen skulle sova hittade jag en gammal almanacka som jag böjrade bläddra i. 2008 - Det va före bloggtiden. Jag hade börjat skriva - Nu ska jag skriva dagbok på riktigt... Varje dag...  hur tror ni det slutar? Många tomma blad kan jag säga... precis som alltid när jag försökt skriva dagbok. Det enda som funkar är bloggen.
Jag hittade iaf en massa roliga skrivningar, tråkiga också... två dödsfall, både Robin och Mocke. Rätt intressant att läsa och det kom en tår i ögonvrån.
Förövrigt så ser livet inte ut på nåt annat sätt nu än då. R kommer hem, R åker iväg... hämta på dagis, lämna på dagis... äta, skjutsa, duscha, sova, sjuk, pigg... R kommer hem, R jobbar hos XX.
Ja, så fortsätter det... skulle kunna ha varit här och nu idag men det är tre år sen.

På nåt sätt har jag inget större behov av några förändringar... det är ju så här livet ser ut och SKA se ut. Än fast det inte har hänt så mycket så har det ju faktiskt hänt en hel del trots allt... Man glömmer så fort. Jag brukar roa mig med att läsa gamla blogginlägg mellan varven... kolla vad jag skrev exakt samma datum förra året... det är ganska så kul.

Undra vad jag gjorde förra året det här datumet. Idag har jag iaf bakat till Axels kalas. Föreberett tårtor som ligger i frysen, bakat en långpannekaka... gjort negerbollar (jag envisas med att säga så) Känns bra att ha lite klart inför lördagen... ska baka lite till också men smöret tog slut så det blir till att gå på Konsum imorgon.

Axel och jag har gjejat i garaget idag - han målade sitt sängbord och jag fortsatte med soffan. Nu är det bara en jäkla massa slipning kvar sen ska jag måla och köpa tyg till överdraget och kuddarna.

Imorgon är en ny dag - en dag som jag ska NJUTA till 100 % av... Varför?? Jo, för att jag vill!!

Imorgon ska vi till stan en sväng... Varför?? Jo, för att vi inte vill men måste... Så kan det va.

Jag har det bäst! Varför? Jo, för att det bara är så!

Natti natti

Inga kommentarer: