lördag 6 augusti 2011

Kändisliv eller vanlig Svensson??

Ja, det kan man fråga sig, vad är skillanden mellan Pernilla Wahlgren och mig??
Satt i eftermiddag och läste hennes blogg och insåg att vi gör en hel del samma saker...  Hon och barnen hade varit och sett Bilar 2 - Det har vi också gjort ikväll. Förövrigt så beskrev hon sina dagar som vakna, äta frukost, sola, bada, äta och sova... Ja, så ser ju vårt liv också ut. Alltså känd eller inte - småbarnsföräldrar har rätt lika liv på nåt vis... om man bortser från att hon har ett stort hus i Stockholm, går på kändisfester, shoppar hejdlöst för alla pengar. MEN hon har inget stort hus i Skorped... får inte hänga med på mina fester (??) och jag shoppar för alla mina pengar på Konsum....

Idag har det regnat och jag har passat på att göra saker jag inte hunnit med när solen gassat. Druckit en massa kaffe och tagit bort färg på soffan som står i garaget. Hinner jag så ska jag köpa färg imorgon så jag står rustad när slipningen är klar. Jag har även lovat att köpa färg till Nisses rum så att det blir färdigt nån gång. Hans senaste önskemål va att få en stjärnhimmel... oj, det måste bli nåt för pappsingen att bita i när han kommer hem - Barnen sätter elektrikern på prov!!

Ikväll drog vi iväg till stan på bio - oj, va mycke folk... Vi hade platserna längst fram och det va ju praktiskt när alla skulle på toa efter att colan slukats, man blir törstig av popcorn.
Marina hade bokat platserna åt oss och totalt så blev vi 10 st.
Efter bion for vi på MAX och åt en glass. Var och en for åt sitt håll och vi passade på att åka till mormor och morfar å säga hej innan vi åkte vidare hem till Skorped. En supertrevlig kväll i gott sällskap.

Vi kan snart bocka utav allt som man brukar säga att man ska göra men som oftast aldrig blir av... både bio och fiske på en och samma vecka - detta är nog nåt sorts rekord i aktiviteter denna sommar.

Imorgon ska vi gratta Tommy och Mira, det blir alltså en resa till stan även imorgon men med tanke på att jag inte förärat cityt med särskilt många besök denna sommar kan jag  nog ta två dagar i rad.

Dags att göra kväll - ska lägga mig och läsa min nya bok...
ha haa... har hört att den ska va ganska så kul... Vi får väl se. Mia Skäringer brukar ju kunna slå huvudet på spiken...

God natt gott folk...

2 kommentarer:

lantislygdman sa...

Mera bio åt folket!! Jägarna ska vi se så småningom.......

Katrin sa...

Absolut!!!