måndag 29 augusti 2011

Lekrum...

... är ett väldigt bra påhitt OM barnen leker och har alla sina leksaker där... ha haa... så är inte fallet MEN jag förstår varför det inte går att leka där... DET SER FÖRSKRÄCKLIGT UT där. Grejor överallt... damm och små pappersklipp blandat med bättre beg tuggummi... BLÄ! Grabbarna och jag har gjort ett ryck och än är det inte klart.Ska låte dem somna och sen drar jag ett varv med dammsugaren.


Dagens Nils-säg: Åh va bra det är att städa - man hittar så många bra saker man inte sett på länge!

För övrigt så har vi haft en rätt vanlig måndag. Skickat sambon till en annan del av världen... jobbat, skolat... Trött som en trasa har jag varit hela dagen, småfrysit och haft kill-i-halsen... hm, är det nån förkylning på gång eller??

Vädret är helt okej... så kan det få vara ett tag till. Imorgon kväll blir det ingenting gjort här hemma. Vi har fotbollsmatch i Billsta så jag möter upp där och AnnSo kommer med barnen - teamwork!! Måste försöka få bort alla fula blommor ute men det får nog bli på onsdag när jag är ledig. FAST då har jag ett annat projekt på gång... Jag ska måla... men det kan ju inte ta hela dagen - få vara effektiv redan från start! Tur att barnen ska till skolan då är man på bettet redan från morgonen.

Nu ska jag slö-kolla lite på Robinson... åh, vilka underliga deltagare... vet att de ska bo på en öde ö och kommer i stora guldringar i öronen... långa klänningar... som en av brudarna sa - Blonda idioter!! Jag är villig att hålla med - KORKSKALLAR! Klarar knappt av att göra upp eld - lite förberedd kan man väl vara.

Inga kommentarer: