tisdag 2 augusti 2011

Sommar å sol...

Nu börjar väl baddagarna snart vara slut och då passade vi på att ta några dopp i Vika. En riktig härlig dag och jag tror till och med att solen tog lite. Annars kan man ju undra om solen är trasig - hur man än solar så händer det ingenting. "Blekast i kvarteret i år igen"... (Sunes sommar citat)

För övrigt är det rätt så lugnt. Va och fixade mig en säng till Nils rum på förmiddan... perfekt - ett steg närmare att få till hans rum... innan jul ska det nog va klart.

Jag har även påbörjat projektet - Kökssoffa. Började med en lite slipmaskin... gick inge vidare, fortsatte med en annan slip... gick inte heller nå bra... så till sist - de man alltid kan lita på - Varmluftspickadollen... då hände det grejor. Så jag får väl ta ett ryck med det imorgon igen. Blev inte så mycket ikväll eftersom jag planerat att se Allsång på skansen. Jippi... var f*n är Lasse Berghagen och han, Jonas från Skansen?? Detta måste ha varit sommarens sämsta program - Hur kan man ha "alla vill till himmelen... " som allsång?? Ingen kan texten, ingen kunde sjunga med och allt va bara total kaos... SKITDÅLIGT!! Hoppas på bättring till nästa vecka annars tror jag att SVT har bitit sig själv i rumpan. Måns i all ära men skaffa dit nå artister som håller måttet!

Nix pix... detta går inte... jag ska leta åt nån bok som jag kan börja läsa och sen ska jag kasta mig i säng... har absolut ingen lust att göra någonting just nu och det är väl rätt okej när kl är 23... upp med tuppen imorgon och på med kaffehurran... de är en bra start på dagen.

Inga kommentarer: