söndag 14 augusti 2011

Sista kvällen ;-)

Ja, då va det alltså dags för jobb imorgon. Grabbarna ska på fritids med en viss motvilja... inte för att de inte trivs där men det är så definitivt att sommarlovet är slut. Skolan börjar nästa vecka och då blir det ju lite annat... då är det lika för alla.

Igår hade vi 8 års kalas och det är ju alltid lika kul. Många gäster än fast många va på vift... en dag med mycke tårta och många paket.
Ett gott betyg är när födelsedagsbarnet konstaterar att "det har varit den bästa dagen" på hela sommaren. Då har det varit en bra födelsedag. Tänk va åren går., 8 år sen livet förändrades stort för oss. Sen har det bara rullat på men tänk va mycket man har fått uppleva med dessa små troll. Underbara barn!

Idag åkte Rickard, Axel och farfar till Nolia och spanade in fyrhjulingar och husvagnar... Jag, Nils och farmor for till Lännäs fäbodar och fick några gudsord, solsken, kolbullar och kaffe - tänk att fika är så gott när man fått gå en bit, sitta ute och prata lite strunt. Boérn måste va den bästa platsen för lugn och batteriladdning... så mysigt och idylliskt. Jag gillar denna dagen bättre än skoterturerna man brukar göra dit - då är det också fint men sommar är ändå 100 ggr bättre.

Nu ska jag packa ihop lite inför morgondagen och försöka få barnen i säng i nån rimlig tid - känns helt hopplöst att lyckas med detta uppdrag. MEN det brukar ordna upp sig - de får väl vara lite trött. Jag känner själv att jag aldrig kommer att somna ikväll. Snart är man inne i gängorna igen så det känns rätt så lugnt.
Imorgon ska även min telefon in på lagning - blir galen på att ingenting fungerar eller lever sitt eget liv.

Inga kommentarer: