onsdag 31 augusti 2011

Duracellkaninen

Idag har jag verkligen legat i. Skickade barnen till skolan och sen slukade jag några koffeinkoppar. Började måla på Nils rum... inte mycket att måla men tog ändå lite tid eftersom jag maskerade kanterna.
SMSade fru Broman om kaffe men fick först inget svar så jag tänkte att jag fick nog stanna hemma... dammsög soffan... oj, va många saker som kan gömma sig i en soffa. MEN för att det skulle bli lite roligare pratade jag med bästa Mia... det kan förgylla vilken tråkstädning som helst. PLING! Ett svar från Mosjöbacken med orden VÄLKOMMEN! Ha haa... jag fick mitt sällskap och kaffe ändå.
Efter nån timmes surr och äppelplock så va det dags att åka hem och ta emot killarna... en skoldag går förvånandsvärt fort.
Fortsatte med mitt städande här hemma så nu ska väl både tv-rummet och hallen vara rätt okej. Klockan går fort när man har fullt upp och rätt som det var så skulle visst middagen vara klar, Axel ombytt och jag vara påväg till Bredbyn.
Vi hann i god tid till träningen. Kollade in en AIF match en stund med många "Skorpeds stars", Martin, Albin, Olivia, Lovisa och Lotta... kan jag ha glömt nån?? Ja, så kan det va men kul att se så många härifrån... å Grattis Olivia till målet, Bra jobbat!! Vet inte hur matchen slutade...
Träffade även systrarna Näsström som tränade på en annan plan...

Eftersom det var föräldrar möte på skolan fick Emil och Alfred stanna här tills mammorna mötat klart... det är då ett pusslande med allt. Dusch för fotbollspojkarna, kvällsfika och Robinson... en trevlig kväll!!

Jag känner mig övernöjd över denna dagen och allt jag hunnit med. Snart är det dags att hoppa i säng men först ska jag smörja in mina fötter med min nya fotkräm... måtte den fungera för jag blir galen på mina hårda äckliga fötter... Det lilla jag provat verkar helt okej så det gäller bara att  smörja duktigt så ska det nog ge resultat.

Nu säger jag god natt... länge leve lediga dagar... Va härligt det är när man hinner det man har tänkt... MEN imorgon är det en annan dag  - Jobb - å det är också roligt! Har massor med kuliga saker att sätta händerna i!

Inga kommentarer: