söndag 31 oktober 2010

Slappardag!

Det tar på att vara på galej. Tur att vi fick en timme extra att ta igen oss på idag. Jag har mest legat och kollat på film. Skönt med en soff-dag.
Grabbarna hade haft det mysigt hos farmor och farfar.

Gårdagkvällen va kanonkul. Det kanske framkom av bilderna. Det är tur att man inte går ut så ofta för då uppskattar man de gånger det händer.
Efter showen skulle vi försöka ta oss in på Harrys men det va det fler som tänkt så vi lade ner projektet och kallade på skjutsen istället. Vägen hem tog vi via Österalnäs och sen vidare mot Bredbyn där det hölls 100 års kalas på tjänstugan. Där möttes vi av många kända ansikten... bl a sambon som också letat sig ut. Han och några fler hade gjort ett besök till Kubbe-puben... Vi kom hem i rimlig tid - Börjar man bli gammal eller?

Nu ska vi äta lite tacos och sen blir det soffan för hela slanten. Måste nog gå till farmor och hämta hem lite grejor också. Nils har ju BÄ kvar där och utan honom kan man ju inte sova....

Tror baske mig att jag tar och värmer lite glögg ikväll... hm, får man tjyvstarta redan ??

Veckan som kommer innebär lov... jag ska vara ledig med killarna hela veckan - det känns kul. De kan behöva sova ut lite... mysa och bara vara...

Kramelikram

Ett smakprov från gårdagen....

Inga kommentarer: