torsdag 7 oktober 2010

En skön känsla!

Hur många gånger kan man snooza på morgonen? MASSOR skulle jag vilja svara - det va vad som hände imorse. Två klockor som ringer om vart annat men jag vet att det finns en knapp, en knapp som får den där jä**a klockan att hålla tyst en stund... japp - en stund - japp - PANIK! Klockan kvart över 6 hoppade jag ur sängen in i duschen och så vidare... väckte grabbarna som va lika trötta som jag... Gjorde våra morgonsysslor och satt i bilen fem i 7... snabba eller hur å då hade jag fixat håret på grabbarna också... det va nämnligen skolfotografering idag.
Att jag aldrig lär mig - sover man mindre än 6 timmar blir man astrött... så är det bara.

Nå väl - är jag bara uppstigen så är det full fart som gäller.

Kaffe på jobbet och sen är man på banan. Fick besök av en och annan cirkelledare ... alltid trevligt. Hade även ett trevligt lunchsällskap - Mr Berggren himself kom och hämtade mig och vi åkte till arenan och åt god lunchmat. Kul att surra lite med nån man inte träffar så ofta!
Efter lunchen hade jag besök av Previa - nu är min stol inställt efter konstens alla regler, skrivbordet och skärmen är på en exakt plats så nu kanske min huvudvärk ska släppa... hoppas jag.

Ikväll har vi lånat nya böcker på bibblan och det va rätt så mycket folk där... men som vanligt så slår jag ett slag för biblioteket - gå dit å låna så vi får behålla det så länge som möjligt för nog ska vi väl tro att Kultur och Fritid vill spara in några tusen och då ryker väl vårt bibiliotek...  Kan vi då visa på att det används flitigt så har vi ju iaf en chans att få behålla det. Barnen älskar att gå dit och jag är villig att hålla med. Billiga nöjen är bra nöjen!!

Vad är det då för skön känsla jag gå och bär på?? Ja, säg det. Men trots min något röriga morgon och regnet som piskade mot mig när jag gick ut så har jag känt mig på ett kanon humör - glad och pigg... DET är en SKÖN känsla!!

Gör gärna ett besök på timmerstugebloggen - nya biler finns från dagens arbete.... Nu längtar jag tills jag få åka och kolla... lördag är det dags... jippiiiii!!!

Imorgon ska jag äntligen få träffa en gammal kompis - Malin från Turkiet ska komma och hälsa på hos mig och det ska bli jättekul - vi träffas 1 gång vart annat år och nu ska hon komma till mig. Med sig har hon lilla Emre och i magen en liten person jag inte träffat än... ja, det är väl ingen som träffat den lilla krabaten... Jag längtar... är så länge sen sist!

Nu ska jag kasta mig i säng - läsa lite bok njuta en skönhetssömn... imorgon kommer gubben hem så då blir det liv i luckan, ha haa... eller inte... sist hade jag ett himla besvär med att få han å hålla sig vaken när vi såg på tv och ännu svårare att få han i säng efter en helkväll sovandes på soffan.

Hur som helst så gör jag "mört" återkommer imorgon men nya kloka ord......

Kramelikram!

Inga kommentarer: