söndag 3 oktober 2010

Lugnet!

Så blev det tillslut hel-lugnt i huset... Vi varvade ner med lite film och kvällsfika sen bar det iväg till sängen och en av alla bibloteksböcker. Grabbarna somnade snabbt än fast det varit helg och lite sovmorron.
Själv unnade jag mig ett bad, så tyst så stilla... nu är jag genomvarm i hela kroppen - ska bara skölja ur toningen ur håret så blir det soffan en stund innan det är dags att sova.

Imorgon vankas det lunchbjudning - Emilia har bjudit hem oss till sin lilla lya... eller stora... jag vet ju inte hur hon bor så det ska bli jättekul att få se lägenheten hon pratat om. Vad vi får måste jag återkomma till för det har jag ingen aning om.

Rickard har hamnat i Stockholm iaf... ringde för en stund sen och skulle vidare till grannlandet... skulle visst inte vara i sin lägehet förrän vid halv 1 så då får det räcka med ett SMS som bekräftar att han är på plats... alltid skönt att veta att alla är där de ska när det är natt!

Dags att spola ur håret så får vi väl se om jag lyckast dölja lite utväxt eller om det blir en akut tid till frissan...

Har just läst Emil Källströms veckobrev och jag vill verkligen önska honom all lycka till - skickar en Skörpe-cyber-lycko-spark, nu börjar jobbet i riksdagen, wow - det måste pirra lite i magen... men det ska nog gå bra!!
Å så måste jag bara skicka ett GRATTIS till Skorpeds Saxofonist - David Eriksson som firar sin födelsedag idag...
Det får räcka för idag - vi får väl se vem vi firar härnäst!
God natt

Inga kommentarer: