fredag 1 oktober 2010

Passerat 1000

Så har jag passerat 1000 inlägg. Vem kunde ana att det skulle bli så när jag startade bloggen? Undra just vilka klokheter som dryftats här? Ett å annat klag och en massa positiva synvinklar får jag hoppas.
Den här bloggen trivs jag med och sen att så många delar den med mig är ju rätt så kul. Ett enkelt liv som är allt annat än glamoröst.
Temat för bloggen är ju absolut inget annat än vardagsliv i en byhåla som är helt okej att bo och verka i.

Jag fortsätter nog att skriva ett tag till för än har jag inte lessnat.

Den här veckan har det varit ett sporadiskt mobilbloggande. Har haft fullt upp så då hinns det inte med.

Det har varit en bra vecka med många funderingar som slutat i både moll och dur. Mamma fyllde år och vi fick njuta av mat, fika och många kramar!
Solen skiner varje dag och nätterna är iskalla... MEN dagarna varma. Torsdag drog jag med Norra Skogsägarna till Olofsfors. Vi hade utvärdering av vår skogskampanj KRAFTSAMLING SKOG - ett projekt som jag jobbat med under några år. Det är alltid trevligt att få vara med dessa herrar. Ja, det finns några damer också men det är ändå mest av den andra sorten...
Jag fick åka med Roffe och Ove från Bredbyn så vi var så miljövänliga som inte brännde iväg med tre bilar.

När jag kom hem så va det ju bara att ladde om och åka till biblioteket för att byta böcker.
Modo spelade mot Timrå och det va en jämn och spännande match och så säger vi väl inget mer om det...

Idag är det en ledig dag för Niss och jag. Jag har kokat saft och nu är det dags att fredagsstäda innan vi åker till "loggon" med Nils. Det är då ett evigt rännande.
Borde ha bakat lite också för nu är det tomt i fikaförådet!

Kramelikram!!

1 kommentar:

Mats sa...

Hejsan! Skulle bara säga att Du har en trevlig blogg, brukar kika in och kolla ibland vad ni har för er i Skorped :-), Jag har ju rötterna därifrån! //Mats i Myckelgensjö