onsdag 20 oktober 2010

Morgonpigg...

Så har man hällt i sig några koppar kaffe... hinner bli en del när man är uppe med tuppen!
Jag som är van att gå och lägga mig efter midnatt blir ju lite lätt frustrerad när dygnet helt plötsligt får ändrade tider... HUR?
Måndagkväll - Ingen tv-bild... trist... tur att man inte planerat att se nåt speciellt... kände mig rätt trött så det blev en tidig kväll för en gång skull - Vilket betydde att jag vaknade pigg som en mört!!

Jo, igårkväll satt vi i lugn och ro.... ja, verkligen lugnt och tittade på Äntligen hemma - Poff - så blev det kolsvart i hela huset och i övriga byn... Jaha, strömavbrott och det va bara till att börja tända en massa ljus. Blev rätt mysigt. Grabbarna fick somna till 2 kronljus...
Vi satt och surrade lite och sen va det inte mycket att vara vaken för. Alltså ännu en tidig kväll. Detta är inte jag riktigt van vid så när jag då fick ett trevlig SMS kl 04.00 Kunde jag inte somna om... jag gick ner och kollade på en film och småsov fram till halvsex.
Sedan dess har jag varit vaken och gjort lite av varje. Stod och strök bort den tvätt som va torr.

Skickade iväg två snygga killar till skolan för fotografering... kul när man ser att flera barn gjort sig fina i håret och tagit på sig "bäst-tröjan".

Vem i hela friden SMS:ar mitt i natten??
Jo, ett av de roligaste SMS man kan få... Malin Tasdemir berättade att det kommit en liten tös till familjen... GRATTIS till ER från OSS! Jag bara längtar tills man får komma å snusa på den lilla tjejen.

Veckan för övrigt har rullat på i en faslig fart. På¨jobbet hinner knappt morgonkaffet svalna innan det är dags att gå hem... Så fort går dagarna.
Måndag eftermiddag hade jag en träff med skolinspektionen... låter kanske märkvärdigt men det var föräldrar från förskolor från Moälven och Nätra rektorsområde som skulle göra sin röst hörd om vad vi tycker om hur våra barn har det om dagarna.
Det va intressant att höra hur alla andra upplever "sin" förskola. Jag kan säga att vi i Skorped har det rätt bra om man bortser från vissa toa-besvär!

Nu ska jag ta och göra en vanlig onsdagsröjning här och sen är det hockeyträning som gäller i eftermiddag!
Det är kallt som tusan ute och det har även kommit lite snö... ska det vara nödvändigt?? Ja, kanske - beror bara på vem man frågar!

Efter träningen ska vi till Gälven och frossa i tårta för det är pappas födelsedag idag - GRATTIS!!
Måste även skicka ett HIPP HIPP HURRA till Gunvor Nilsson också... det ryktas om att hon också fyller år idag!

Ja, då säger vi väl så.... 

Inga kommentarer: