onsdag 6 oktober 2010

Första...

Så va första träningen bortgjord. Det gick jättebra! När vi skulle hem så tog vi en tur förbi Nordhallen och fikade lite på vägen hem och så behövde vi ju lite kvällsfika!
Med några mackor framför "halv 8 hos mig" så blev det kväll och natt för grabbarna och själv har jag suttit och njutit av två mail... Bilder från bygget - TACK Peter för dessa. Gå gärna in och och se själva på vad som händer på backen
Första stockarna är på plats... http://katrinskorped.blogspot.com/2010/10/nu-byggs-det-pa-backen.html . Det känns hur kul som helst!
Nu borde jag gå och hänga en tvätt - säga till på skarpen till mina barn att NU är det natt det bullrar där uppe så jag tror knappast att de sover... Hm... inte bra - de lär vara dödströtta imorgon.

Jag har slarvtittat lite på första.... Bonde söker fru och det va inte nån särskild bonde som jag fattade tycke för... alltså rent tv-mässigt men det brukar lösa sig. TV4 väljer ju alltid ut bönder som man till slut gillar...

Ja, ska vi säga så då? Jobb imorgon - lunch-date imorgon... fullt upp imorgon å glöm inte att gå på bibblan imorgon kväll!
Det va nog allt!

Kramelikram!

Inga kommentarer: