söndag 26 oktober 2008

Tjo hej!


Måste skriva en liten snabbis innan jag går till sängs. Har haft en förträfflig helg. Inga större måsten men har ändå fått en del gjort. NU är bilen ren och fin! MEN jag är helt övertygad om att det är något konstruktionsfel på högtryckstvättar. De är så jäkla besvärliga att hantera. Slangar och sladdar och ett enda trassel - LERIG va den också sen den användes sist, hm har kanske inte nåt med konstruktionen att göra men ändå!
Men men, rent och fint blev iaf.
Lördag fick jag god mat av Anna och Irene - De kom hit med mat till mig! Det enda jag gjorde va att tända ca 100 värmeljus för mysets skull.... (överdrev lite kanske...)
Klockan ställdes om inatt så helt plötsligt fick man en timme till godo.
Tog en sväng till grusgropen och grillade en korv mitt på dagen - härligt med lite frisk luft!
Ikväll började jag projektet - TAPETSERA OM I KÖKET... Ett tips ELDA inte gamla tapeter i pannan. Jag slängde in några bitar när jag ändå skulle elda men fy vad det luktade illa - är nog mer plast i dem än vad man kan tro.
Nu ska jag lägga mig och lyssna på slutet av En plats i solen.... Boken är slut och jag måste börja på en ny... Tror att det blir Mari Jungstedt nästa bok. Henne har jag aldrig läst/lyssnat på tidigare men blivit rekommenderad - värt ett försök.
Jag har också tagit mig i kragen och skrivit tre Allehanda nära referat. Där heter jag KatrinK så vill du läsa så sök på mig eller på Skorped så kommer artiklarna nog upp. Jag gillar att skriva men om det alltid blir så bra vet jag inte. Det känns iaf bra att skriva och berätta när vi gjort nåt bra här i Skorped! Alltid är det nån grann-ort som blir lite avis på oss!
Natti natti


Inga kommentarer: