måndag 20 oktober 2008

Ja må du leva...

uti hundrade år!!! Vi har varit på kalas idag hos morfar. Det va trevligt. En regnig dag som den här kan man faktist förgylla med kalas och tårta. (Hej mamma! Hoppas att du tittar in nu när jag lagt in den här sidan i "Dina favoriter", tack för maten idag och allt annat som vi fick)
Det va en trist dag ibörjan eftersom det va dags för Rickard att åka iväg igen. Det känns ju som bekant alltid så tomt när han åker.
Vi hade en kanon helg. Lugn och bra på alla vis. Vi till och med gick med barnen till söndagsskolan tillsammans - Wow - det hör inte till vanligheten.
Igår va vi till Harpsjöbacken med Brazzet för att knäppa en gruppbild. Det gick nog bra men vi frös nästan ihjäl där borta, tur att vi fick kaffe när vi kom tillbaka till kyrkan. Vi har spelning i Gottne på torsdag men jag kan inte vara med eftersom jag är själv med killarna den här veckan. Det är lite frustrerande att inte kunna delta men jag försöker intala mig själv att det är bara att acceptera. Barnen går i första hand, å det tänker jag inte ha dåligt samvete för.

Nu är det vecka igen och det är dagis för killarna och jobb för mig. På torsdag ska dagiset knäppa kort, det är alltid kul att se och jämföra korten år från år. Det värsta är att åren går så himla fort och snart har jag inga små barn längre.... inte kan man väl åldras i samma takt själv - då blir man ju rädd!
Tittade lite på toppform på SVT innan jag gick upp - snacka om odrägliga ungdomar. Blossom som leder gruppen och försöker göra folk av dem får inte mycket tillbaka. Jag hoppas aldrig att mina barn blir så där. Dryga, lata och helt odrägliga!!! Tur att man vet hur man vill att ens egna barn ska vara!
Nu ska jag lägga mig och lyssna på lite Marklund. Det går som trögt att komma nån vart i boken eftersom jag somnar hela tiden. Vare sig jag sitter på bussen eller om jag ligger i sängen.
Ska försöka lägga in lite bilder också... har varit dålig på det ett tag.
Natti natti

Inga kommentarer: