onsdag 8 oktober 2008

Kväll igen

Så va den här dagen också slut. Har väl inte uträttat så mycket här hemma ikväll som jag hade tänkt men så blir det ibland. Axel somnade på soffan vid halv sju, hjälp va tung han har blivit men än så länge orkar jag bära upp honom. Nils gick upp strax före åtta. Han kunde inte somna och ville tillslut gå till sin egen säng och sova. Sagt och gjort. Jag gick ner för att se BONDE SÖKER FRU, ett av mina favortiprogram. Helt plötsligt hör jag någon som gråter - Axel vaken - kan inte somna om..... fixar en saga på radion och går ner igen.... ingen lugn och ro här inte....
Efter ett tag somnar han iaf....

Därför blev det inte gjort allt det där som jag hade tänkt. Men jag har iaf hunnit renbädda och tvätta de sängkläder jag tog ur.


Ingen lugn morron här inte...
Jag rev ur sängarna redan imorse. Jag tror att jag slog rekord denna morgon. TRÖTT som en apa steg vi upp 06.10. Ner & gjorde välling, klädde barnen, gjorde upp eld för att jag tycker att det är så himla ekonomiskt istället för att värmepumpen ska gå - snål är man också!! Sen sprang jag upp duschade, rev ur sängen, satte på en tvättmaskin, fönade håret, sminkade mig, klädde på mig, tog en kopp fil medan jag borstade tänderna på killarna, startade bilen så att den skulle vara lite varm och frostfri, klädde oss för att ge oss av och då va kl 06.58. Wow.... inte klokt vad man hinner. Kom igen killar - gör om det om ni kan!!!



Imorgon är en annan dag - Rickard kommer hem inatt. Grabbarna är lediga från dagis och jag har bara mig själv att klä på. Jag tar bussen till jobbet - härligt. Sitta i värmen och lyssna på talbok, just nu Liza Marklund En plats i solen.







Natti natti

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Katrin!
Jag kan meddela att du läses även i Kungsängen. Hittade din blog för nå'n vecka sen när jag sökte på Skorped+Bloggar. Vill gärna få lite glimtar av vad som sker i Skorped - och då verkar du vara en bra källa. Att t ex få se kusin Arne på bild - det är ju aldrig fel ;-) För övrigt är jag imponerad av ditt sätt att få ihop livet med två småbarn och Rickard borta på jobb så mycket. Du är min idol! Ha det bra allihopa.