tisdag 21 oktober 2008

Dagens Nolaskogs ord = "ONÖDAN"...


.... Så sitter jag här igen efter en dag i SVs fantastiska värld. Dagarna bara springer förbi men så är det nog för de flesta. Min arbetsdag slutade med att allt gick precis så fel det kunde. Uppdrag 1, Jag skulle vara smart att leverera lite studiematerial till Bredbyn och tänkte ställa in det hos en kompis frisersalong... DE hade stängt idag... Inte bra. Uppdrag nr 2, skulle titta in till en cirkelledare och planera en kurs.... hon va inte heller på plats.... otur! Jag åkte alltså hela vägen helt i "onödan" (konstigt ord det där!) Men men... jag tar en sväng dit imorgn istället! Blir några extra mil med bilen men det är ju så billigt att köra så va fn... Kan ju passa på att tanka på UnoX eftersom vi ändå inte har nån mack i Skorped!?

Imorgon är det kultur och Fritidsnämnd. Inte särskilt många spännande ärenden men det kan säkert dyka upp några under dagen. Budgetarbetet är ju i full gång!

Emil efterlyste mer politik i min blogg... Pust... jag är nog inte så bra på syrliga inlägg och att analysera det som händer i kommunpolitiken. Jag överlåter det åt en riktig STJÄRNA... Emil himself! MEN kommer jag på nåt så skriver jag nog om det. Lägger in CENTERPARTIETS logga så har jag ju gjort nåt politiskt idag!

Det fick mig att fundera varför man sitter och skriver rakt ut i cyberrymden.... Bra fråga MEN det rensar hjärnan, ger en massa vänner chansen att se att deras liv inte är så tråkigt som de tror - De finns fler som har ett rätt ointressant liv. Å andra sidan när jag tittar tillbaka i min blogg så händer det en hel del saker som lätt glöms bort. Jag ger också en kär familjemedlem en resume av våra dagar här hemma.... hoppas att han blir lite "avis" och längtar hem till oss!!

Jag får en inblick i andras liv, t ex Malin i Turkiet - kul att se hur hennes vardag ser ut. Hon stökar och bökar i hemmet, hänger tvätt, fixar välling och våra mamma-liv ser rätt lika ut fast vi bor så långt ifrån varandra.

Jag längtar tills Malin kommer till Sverige - Jag har så mycket att fråga henne om nu när jag har koll på vad de gör hemma hos henne varje dag.


Nu måste jag strukturera upp kulturdagen på Bygdegården. Vi har fått in flera anmälningar till vår hantverksutställning. Så plikten kallar.... Skriver mera en annan dag.

Inga kommentarer: