tisdag 7 oktober 2008

Bloggandet tar tid

Jag hade nog aldrig kunnat tro att jag skulle ta detta bloggande så på allvar. Det är verkligen skoj. Att man kan skriva så mycket strunt varje dag. På nåt vis så känns det som strunt när man lägger händerna på tangentbordet och ska summera dagen. HAR INTE HÄNT NÅT känns det som men hur det än är så har man knopat ihop ett antal rader.
När man går tillbaka och tittar på vad man skrivit blir man rätt imponerad. Varje dag finns det nåt litet guldkorn om än så litet. Kanske är guldkornet inte direkt skrivit i text MEN jag vet att DET hände JUST den DAGEN!!
Kameran får också följa med lite mera eller så kan man ju knäppa med mobilen. Att lägga in en bild gör hela bloggen mycket mer intressant att läsa.
Just idag har jag ingen kul bild att lägga in men men.... kanske blir det två en annan dag.

Jag har ikväll suttit och försökt lägga in två referat till allehanda nära.... Himmel va dåligt det gick. Jag va inloggad men ändå frågade sidan om lösenord. Skrev mitt lösen men FEL. Fick mitt lösen till min mailbox och JO, det va rätt ord jag matat in så jag provade igen FEL! Nu har jag sparat mina referat och ska göra ett nytt försök imorgon!

Dagen är över och jag ska sova! Måste bara säga att det är rätt skönt att få höra när man ska iväg på jobbet
- VA din du ä mamma, din sol och din töja... Du ä så din hela du! Sammanfattning - Nils tycker att jag va jättefin imorse! Nåt att leva på hela dagen! Det är väl av barn och fylltrattar man får höra sanningen av???

Lexikon: din=fin, sol= kjol, töja=tröja

Lite skönhetssömn på det här nu så kanske man kan toppa dagens "din-resultat"
Natti natti

Inga kommentarer: