torsdag 2 oktober 2008

Svettas med MoDo

Åh vad jag känner mig duktig. Har just svettats tillsammans med Modo under den andra perioden mot Timrå. Inte för att jag fick vara med å spela men jag satt på motionscykeln samtidigt... har inte hänt på ett bra tag. BRA av mig. 30 minuters trampning och ca 300 kalorier förbrände jag... alltid något. Har jag tagit tag i mitt liv? Undra just hur länge det ska hålla i sig - en vecka kanske... å så är man tillbaka i sina dåliga vanor. Att det ska vara så svårt att motionera lite lagom. Det är väl inte så kul men det gör ju nåt gott åt kroppen. Man vill va smal och ha bra kondis men åtminstonde i mitt liv så kommer detta långt ner på listan. VARFÖR?? Jo, för det finns så himla lite tid över. Man ska tvätta, städa, diska, hänga tvätt, vika tvätt, styka tvätt, plocka tvätt.... oj va mycke det är med all tvätt. Det va inte riktigt på samma sätt förr. Nu har jag så många fler att ta hänsyn till vilket gör att jag glömmer bort mig själv.

Pratade med en vän idag som sa att - man hinner aldrig med att göra nåt kul nu för tiden... Jag höll helt med, det är dåligt på den fronten. MEN det beror oftast på oss själva. Planering och prioritering. VI måste bli bättre på detta!! Det är väl bara att bestämma sig sa jag. BESTÄMT!!
Nästa gång nån ber mig att göra nåt jag inte har lust med så ska jag svara...
-Nej jag har inte tid - Jag gör BARA roliga saker i mitt liv! Bra motto eller hur?! Vill du också använda mitt motto? Ta för dig bara. Jag ska försöka leva efter det också.
Med ROLIGT menar jag inte bara resor, partaj, shopping m m.... Jag gillar att städa, tvätta och ha fint. Men det viktigaste är väl ändå känslan. En rolig och trivsam vardag är väl ändå det bästa!
Nej nu ska jag gå ner och heja lite på Modo... 3 - 3 stod det efter andra perioden så nu är det väl på tiden att de tar och vinner! Den där ettrige lille Norske killen kan väl trycka in några mål så är vi hemma me´halmen!

För övrigt så trivs jag med min nya layout på sidan - Jag bli GLAD när jag loggar in. Som sagt... Jag gör bara roliga saker i mitt liv!

Hej hopp!

Inga kommentarer: