fredag 31 augusti 2012

Filmtajm

Hur många millimeter regn har det kommit sen snön byttes mot regn... Jag vill minnas att det snöade mest varenda dag i vintras också... Jag är rejält less på regnet men det är väl bra för svampen i skogen. Såg att det kommit massor med nya svampar sen sist jag va ute... fast inga ätliga svampar. Såg mest ut som flugsvampar och andra mysko svampar. Ska jag plocka svamp måste jag nog ha en expert med mig.

Grabbarna skulle plocka bär på skolan idag - synd på vädret - hade nog varit lättare att hålla humöret uppe på barnen om det inte varit så trist väder.

Här kommer skott-filmen från igår... Nog blir det roligare när man får spela högt som f*n, vi måste fixa en bättre stereo!!

 
Nu ska jag göra ett race i tvättstugan, svänga runt med dammsugaren. Lite fredagsstädning och sen drar vi till Bjästa, Övik, Flygplatsen å så hem... kanske det till och med blir en tur till Pärs ikväll...fasen va lyxigt det låter - slinka in på puben å ta en pilsner medan pärern "kokke" -  i Skorped kan man ju välja. Vi bor förmodligen på världens bästa ställe!
 
När jag ändå är igång med filmöverföring så tar jag väl några till:
 
Vi minns sommarens Harpsjöläger!!
 
 
 
 
 
Mera Harpsjön...
 
 

Inga kommentarer: