måndag 27 augusti 2012

Blötaste dagen!

Kära nån va det regnade inatt... jag vaknade av att det dånade utanför fönstret. Trist för att barnen har utevecka på skolan. Tur att jag packat alla nödvändigheter igår. Kåsor och regnkläder.

Jag har jobbat och drog iväg en sväng på Cubus och köpte några byxor åt mina långa pojkar. Man märker att det gått en sommar. Byxorna är inte alls som de va i våras...

Nu skiner solen och det är ganska så svalt ute. Det är höst men det regnar inte. Nu ska vi snart knyta ihop säcken för den här dagen. Imorgon har jag massor att göra på jobbet så det gäller att ligga i redan från morgonen.

Tror jag ska ta mig ett glas krusbärs juice... här kommer en bild från själva tillverkningen, det va så här det såg ut när jag sölade ner Helena Bromans kök, apropå det, Herr Broman fyller år idag - GRATTIS GRATTIS - paket får du en annan dag när du behagar vara hemma... å då vill vi ha kaffe! Jag har ju världens bästa present på gång... eller bästa å bästa vet jag inte - men nåt som vi talat om och som jag köpt för ett bra tag sen!

Hela krusbär överst, skräp till vänster och det göttaste till höger.

Inga kommentarer: