onsdag 15 augusti 2012

En smula sommar!

Idag har vi fått en smula sommar... såg rätt så grått ut på förmiddan men vi hade småplanerat en tur till Docksta, jag och Linda. Sagt å gjort. Ett värdelöst fika, kaffe i stora termosen, hinkar och badkläder å iväg det bar.
När vi kom dit låg havet nästan spegelblankt - så fint... som vanligt ville barnen fika först och bada sen eller var det tvärt om... ja, hur som helst så packade vi oss iväg ner mot bryggan. Fika och sen ner i det 18 gradiga vattnet. Jag nöjde mig med att blöta fötterna.

Efter några koppar kaffe i solen som va ganska så het mellan varven så började vi plocka lite hallon. Jag skrapade ihop nästan 2 liter fina hallon. Hälften är kokta till sylt och resten står till sig i kylen.

Axel har kämpat på med hockeyskolan. Han tycker nog att det är kul men det är allt runt omkring som inte ligger i hans smak... att vara borta från oss!!
Det är inget vidare att skicka iväg en sönder gråten pojke... som vill men ändå inte... Igårkväll va det mycke trötthet och tårar som ville ut. Ikväll kom det hem en annan pojke, en glad men trött pojke. Älskade unge... Om du förstod hur jag förstår dig.
Du och jag är precis likadan. Jag har alltid varit en "hem-kär" person - precis som du. Tänk va lika vi är Du och Jag - Lätt till tårar och lätt till skratt, lätt att få en klump i magen när vi inte vet hur en sak ska bli. DU Å JAG!! Å tänk - än fast jag är vuxen känner jag nästan likadant som när jag va liten. Mammas fina kille!

-------------------------
Imorgon är det en ny dag med hockeyskola. Jag ska få besök av två små kusiner... stängningsdag på dagis och en mamma som måste jobba... Då passar de bra att de kommer hit till oss!
Troligtvis blir det en tur till stan - Axel vill så gärna att vi kommer och kollar när han har ispass... Ja, varför inte... Klart att vi vill se!!
-------------------------

Natti natti!!

Inga kommentarer: