tisdag 28 augusti 2012

Älskar Skorped!

Uteveckan på skolan innebär att man inser att det fattas en massa saker. Tex GUMMISTÖVLAR. Axel klagade på att hans var för små...
Sprang iväg på lunchen - DinSko - rosa, röda och svara med färgade prickar... NOT. Vidare mot Norlanders - NOT igen... fanns förvisso stövlar men inga i stl. 34... va i hela friden - Mot nästa affär - hittade ett par i stl 33 - men såg rätt stora ut så jag köpte dem - Tror ni att de passade? NOT!!

Panik i lägret - imorgon står det svampplockning på schemat - vilket innebär "stövlar på"! Skickade ett SMS till min gode vän, -Finns det några urvuxna stövlar hos er??? Snabbt som tusan hittades ett par GRÖNA TRETORN i rätt storlek - morgondagen är räddad.

Tänk att det inte finns stövlar på hela stan - men i Skorped tar det nån minut för att hitta ett par! Därför Skorped

-----------------------

Ikväll har jag röjt lite här hemma - gör jag nåt annat?? Röjer och kokar saft... Ja, så ser nog mitt liv ut men inte mig emot.
Fick besök av farmor... trevlig med lite kaffesällskap. Vi kollade på halv8hos mig och sen Robinson. Innan killarna hoppade i säng renbäddade jag lite snabb - det är väl en härlig känsla att få gå och lägga sig i rena sängkläder.

Det har varit en bra dag på jobbet - det rullar på bra och det sista som hände är att vi har ny verksamhet på gång!! Det blir spännande och se vad det blir av det.

Innan jag gör kväll kollar jag på "Knasfruarna från landet over there" Gunilla Persson - vilken underlig människa. Däremot Maria Montazami tycker jag är rätt härlig!! 

Känns rätt så bra att man är en vanlig Svensk Skorpedsbo - vissa av dessa glamorösa kvinnor är ju inte riktigt kloka men de är ändå kul att se. Själv tyck man det är nog glamoröst att få gå på Pärs å ta en pilsner!

Sov så gott!

Inga kommentarer: