onsdag 23 maj 2012

Vilken bra dag!

Detta har varit en toppen dag, helt i min smak. Har hunnit med en massa saker. Lååång motionsrunda, städat, tvättat, staplat ved, druckit massor med kaffe. Fick en trevlig pratstund med en gammal vän... å så fick jag mysa med en liten kattunge.
Det blev köttfärssås och spagetti till middag som även räcker tills imorgon. Jag ligger alltså ett steg före.

Började med förflyttningen av veden - på mitt eget sätt... Tror att det kommer att bli kanon. Ska köra ett pass även imorgonkväll. Tur att jag har snälla grannar som lånar ut sin skottkärra till mig. Att det ska va så svårt att köpa en egen - jag glömmer alltid bort det och kommer på det när jag måste ha en.

Nu ska jag bara softa i soffan... det har jag banne mig gjort rätt för.  Kollar på Berg flyttar in... Wow vilket ställe han har Jesper Parnevik...  Man skulle ha blivit golfproffs! Men å andra sidan så verkar hans fru ha en fantastisk tillvaro - en rik man är ju inte helt fel. Han sa att det inte funkar att ha en karriär om inte det finns en fru som sköter hus och hem. TAGET!! Killen är klok också.  Tiger W tänkte nog inte riktigt på samma vis - han ville både ha kakan och äta upp den om man säger... Aja Baja... mister golfare!

Jag har det nog bäst som jag har det... Japp det har jag!

Min efterlysning gick då vägen - Solen dök upp till slut!! Lovely!

Inga kommentarer: