torsdag 17 maj 2012

Flyg å far!

Den här dagen kunde har varit lite roligare rent vädermässigt! Man blir så seg å trög när det bara regnar och regnar.
Jag va riktigt trög i starten idag - 7 koppar kaffe ska väl pigga upp men jag tror det fick motsatt effekt. Efter allt kaffedrickande kom jag iväg med lite sopor iaf... några saker jag glömt slänga tidigare i veckan.
Men ösregnet gjorde att jag sprang in direkt... ville inte alls vara ute. Segade på och fick stryka bort lite kläder, surra med Mia i telefon en stund och hipps vipps efter en fantastisk fil&flingor lunch tog jag mig i kragen, trotsade vädret och gick ut och tvättade bilen.

Sist jag va på OKQ8 köpte jag lite nya tvättgrejer - avfettning ala superbra och ett nytt schampo med vax... gillas!! Testade produkterna och blev mäkta nöjd. Nu vet jag vart all asfalt som försvunnit från vägen är... på min bil. Fast nu är det som bortblåst. Inga svara prickar längre... På med schampot och nu har jag en blänkande fin bil på gården. Det är bra att tvätta bilen i regnet för då hinner det inte bli såna där vattenfläckar som torkar i solen.

Nå väl, seg å seg... jag har fått nåt gjort iaf. Å nu säger jag bara far å flyg med det dåliga vädret... Ge oss lite sol så man får nån energi å bli nå brun - man är ju en riktig blekfis.

Inga kommentarer: