torsdag 3 maj 2012

Trögt

Våren låter verkligen vänta på sig. Det är iskallt... Jag trodde att man kunde hänga bort vinterkläderna men de får nog vara med ett tag till.
Tittade på vädret för en stund sen och helgen bjuder verkligen på busväder... vinterdäck... ja, det är nog inte så dumt ändå.

Idag har jag varit på jobbet och röjt i högarna som lätt blir när det är långhelg. Jag har hunnit undan en hel del och vi känner oss rätt så nöjda med den verksamhet vi åstadkommit hittills.

Grabbarna har tränat innebandy ikväll och jag tog en promenad innan det va dags att gå på möte hos svärmor... vi sitter i motionssektionen tillsammans med en tjusig dam från Önskan... Vi har planerat CYKEL-TISDAGARNA på Bränna. Nu är det bara att pumpa däcken, ta fram cykelhjälmen (för det vet ni väl vad det innebär?) Håll koll efter anslaget om vilken tisdag det börjar... Det kommer att finnas utsökt fika att köpa och kanske en å annan överraskning.

Veckan börjar närma sig sitt slut... rätt konstigt. Söndag som va tisdag, sen blev det måndag som egentligen va onsdag, sen blev det tisdag som egentligen va torsdag och så helt plötsligt är det fredag?! något förvirrande men det brukar vara så på våren.

Imorgon ska jag dansa soldans eller nåt, vet inte hur vi ska lyckas skrämma fram vårvädret och sommarvärmen...

För dig som inte läser blocket.se lika flitigt som en skäggig företagare i mjukisbyxor och keps...(ha ha, vilka fördomar man har) här kommer ett annons tips inför den stundande sommaren:
http://www.blocket.se/vasternorrland/Polar_520_GL_High_Back__94_40209279.htm?ca=4&w=1

Det är flera som har hört av sig så till dig som vill införskaffa ett hus som går på hjul... Kom å kolla på ett prakt-exemplar!

Måste nog baka en massa kakor imorgon så jag har fika till alla spekulanter! Ja, det kanske tittar förbi nån icke-köpare också som är kaffesugen...

Inga kommentarer: