onsdag 16 maj 2012

Mäklare KK

OBJEKT: Skorpedsvägen 31. Ett scharmigt hus med otrolig potential. Lite renovering krävs men det vill man väl vart än man flyttar.
Dubbelgarage, fantastiska grannar, ett stenkast till Lunds och lekparken, en minut till Konsum och banken. Gör ett klipp - köp Stickans hus nu och du får en dekal FÖLJ MED TILL SKORPED på köpet!

Idag har jag varit in i huset som vi bor granne med. Huset är till salu och har verkligen hur många möjligheter som helst - KÖP HUSET!! Bra pris och dubbelgarage... Att det är en ful färg går fort att ändra på. Bara köparen lockar med mat och öl så kommer nog grannarna med penseln i högsta hugg... Jag blev förvånad att de va så schysst!

Jag vill gärna ha nå fler trevliga grannar... de får man inte för många av... Jag har bara ett krav - inget sommarboende. Ska Du bo granne får du nog bo här året om - gärna många barn... Slå till! Hörde föresten att det va en familj med fyra barn som hade lust att flytta hit... Kul!

Jag ska även få visa vår gamla lägenhet i blåa huset... nu börjar hyresgästerna rulla in... ;-) Det är som jag sagt, ALLA VILL BO I SKORPED det är bara så många som inte fattat det än!

För övrigt har dagen varit rätt seg. Drog iväg till Bjästa och klippte håret och fick mig en släkt-dos. Tänkte ta en sväng på Bjästa-byn men åkte raka vägen hem - det va motionsdax. Tog en tur med stavarna till Bränna och sen hem.

Ikväll har vi bara myst - grabbarna och jag... fast jag trodde de aldrig skulle komma in, de har varit ute och cyklat med en massa kompisar. Det märks att det är skolledigt och vår-feeling - många barn som är ute på kvällarna.

Jag är super trött så jag ska krypa ner i sängen med mina små älsklingar. Imorgon hörs det ska bli regn igen - grattis... Va äré för fel, blött och läskigt hela tiden. MEN då får man väl göra nåt innomhus istället.

Goooooood Natt!



1 kommentar:

Linn sa...

Vi kommer snart!!!