onsdag 21 mars 2012

Sista matchen

Så lägger vi den här dagen till handlingarna. En bra dag med sol-blandade-moln... Våren är på väg!

Axel och jag var på utvecklingssamtal idag när det va klart så insåg jag att nu är det brådis med middagen innan vi skulle vidare till Bjästa. Ett snabbt SMS till farmor -kan du koka lite makaroner så kommer jag med köttfärssåsen?!
Anita kan man alltid lita på så det var inga problem. Vi hann precis hämta det vi skulle ha med oss, äta och ge oss iväg för att hinna lagom i tid till matchen. Inte för tidigt och inte för sent!

När Axel bytt om och jag och Nils inte hade nåt mera att uträtta i omklädningsrummet så åkte jag på sibylla och köpte en kopp kaffe - va så sugen så jag höll på att bli galen... hade inga lösa pengar för att köpa en kopp i hallen.
Satte oss och väntade på att det skulle börja, checkade in på FB -Bjästahallen.

En klok incheckning - för det uppmärksammades av Malin och tjejerna som kom dit och kollade... KUL. Nils, Nelia och Mira såg lite hockey, spelade spel och sprang runt och lekte...
Matchen gick inte så bra idag - KB förlorade med 2 -4 mot Svedjeholmen. Vi tar nya tag till hösten.

Nu är det dags att sova - jag orkar inte med nåt mera idag. Imorgon blir det jobb och så ska bilen in på service... Det blir kanon de...
-----------------------------------

Såg föresten att det blir växelstängning av BB Övik/Sollefteå även i år... Det hjälper att klaga å bli arg ibland!!

-----------------------------------

God natt alla glada... imorgon är det två som ska grattas... Det finns alltså tårt-chans om man vill.

Glöm inte BIBLIOTEKET i morgon - Det va visst nån happening med ost å kex... (vinet får man ta när man kommer hem) men cider är ju också gott.

GLÖM inte heller att anmäla Dig till skidansdag om du vill brilljera som Skorpeds skidkung/drottning eller total looooser! Alla får pris!!

Ajöss!

1 kommentar:

Linn sa...

När är det skidansdag?
Lagomt till att vi kommer upp?