söndag 4 mars 2012

Fler sjuklingar

Den här febern är inte att leka med. Jag hade nästan 40 grader igår och då är man inte mycket till människa. Låg och yrade och halvdrömde konstiga drömmar.
Svettades och frös om vart annat... Igår kväll började Nils klaga över att han frös, svettades, frös... jaha, vad kan det innebära... jo, 38.3, rödblossande kinder.
Det blev en hel del gråt när han insåg att slalomåkandet va i riskzonen. Idag är det liggläge i soffan, vasaloppet och täcket. Själv känner jag mig något bättre.

Vi hade tänkt åka upp redan idag till Solberg men vår stuga blev inte ledig förrän imorgon. Så vi ändrade om planerna. Rickard och Axel åkte upp nu med alla grejor och ska åka i backen idag. Axel stannar kvar hos Familjen Näsström/Lygdman, Rickard kommer hem. Jag och Nils åker upp imorgon, R åker till Docksta med glas till stugan. Allt verkar lösa sig till det bästa. Förmodligen eller förhoppningsvis så är Nisse piggare imorgon. Kan må gott av att bara ta det lugnt idag. Jag hinner laga lite mat och allt som jag hade planerat kanske går i lås.

Tur att det bara är feber och inte magsjuka som vi råkat ut för. MEN nog är det väl typiskt att det ska bli så här när man för en gång skull planerat nåt kul. Vi som nästan aldrig är sjuk. Vårt sportlov sponsras av alvedon och ipren... eller vem sponsrar vem?? Skit samma - bara det hjälper!

Nåväl, det blir nog bra till slut.

Ha ett bra sportlov alla glada, Bryt inga ben... Det är mycket besvärligare än feber!

Kramelikram!

Inga kommentarer: