fredag 23 mars 2012

Helg igen

Veckorna går vansinnigt fort och nu är snart mars också slut. Idag ska jag iväg till Bredbyn och göra nåt blåsprov på VC... jag är så trött på min feber... börjar bli tjatigt det här.

Jag hoppas att de hittar nåt eller att det går över snart... En rejäl dundermedicin skulle sitta fint.

För övrigt så blir det en lugn dag - lite fix här hemma. Har redan slängt ut sängkläderna på balkongen och proppat tvättmaskinen full. Snart kan man hänga ut tvätten - det är alltid lika trevligt.

Jag fick ett mail om LADIES NIGHT - i år är visst Magnus Uggla med - det hade ju varit roligt och när jag kollade turneplanen så fanns Övik inte med... typiskt. Nog kan man väl åka till nån annan stad också men det är ju så enkelt när det är på hemmaplan!!


Ja, mycket vill man gå på men jag vet hur jag är, när det börjar närma sig så känna allt så drygt.

Bäst att göra sig färdig inför en färd över till andra sidan skogen - Tur att vägen är så fin ??!! Först lite kaffe. Det kan förmodligen få mig på lite bättre humör - känner mig så förbannat irriterad på både det ena och det andra. LESS på att "släcka bränder" som andra tänt!
Tur att solen har så bra inverkan... man blir GLADARE!

MEN vad är väl lite feber och brandsläckning... Skickar styrekkramar till de som behöver... Tror jag har några läsare som har en å annan tår i ögat. KRAM KRAM!!

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: