onsdag 28 december 2011

Takras

Nu börjar jag vara less på den här vintern. Det rasar från taken som om det vore vår. Idag fick jag gräva fram en av våra spark-cyklar än fast de stod lång ifrån. En spade ligger fortfarande under raset... En snöstyra är total krasch. Vet inte hur många gånger det rasat framför grovingångs dörren. Bra på sätt och vis att det inte ligger kvar på taket men jag antar att det kommer mer snö innan det är vår på riktigt.

Strömmen har också varit svajig men man har  det ju bra med tanke på alla 18 tusen som inte fått tillbaka sin ström - stackare.
Mobilnätet är svagt och inte för att det gör mig så mycket för jag är inte så eftertraktad.

Igår blev det stora julklappsbytar dagen. Nils hockeybyxor va för små så de skulle bytas, min nya skidjacka va oxå för liten så den fick vi byta som tur va - utan kvitto... God service på Naturkompaniet!

När vi liks va på stan så passa de jag på att köpa några tröjor till pojkarna. De valde jättefina båda två. Nils har länge talat om en one pice så han fick en turkos - jättefin och han va hel nöjd med köpte. Vad värre va, Axel hittade ingen men vi får väl göra nya försök. Att det ska vara så svårt. Nån som vet vart jag kan hitta en??  Måste kanske boka en turk-resa... där hörs det ju finnas, till ett hyggligt pris??!!
Tror förbaske mig att jag skulle vilja ha en själv oxå... de är ju för himla mysiga. MEN nog får det bli att mysa inom hemmets fyra väggar isåfall... Måste nog ut på nätet och kolla om vi kan hitta nåt.


Nu är det inte många dagar kvar på det här året. Nytt år och nya möjligheter...
Löften eller ej... Jag röstar på EJ!
Fast det beror på vad man ska lova... att dricka mera kaffe är ju inte svårt att hålla men allt tjaffs med att träna mer, gå ner i vikt, göra av med mindre pengar bl a bla bla - inte min grej - lagom av allt är min melodi!

Dags att byta bild på bloggen - visst böjar man bli rätt less röda julkulor, granar och glitter...

Ha en bra dag och stort lycka till, till MODO HOCKEY som spelar ikväll... Jag ska beskåda matchen från tv-soffan. Rickard och Axel åker till arenan.






1 kommentar:

Anonym sa...

Tungt just nu.Louise och Jerker i Frösunda.gott nytt år.