torsdag 29 december 2011

En oplanerad bjudning

Ja ha... så har man gjort en middagsbjudning... rätt oplanerad men ändå rätt planerad. Gjorde en porterstek på förmiddan och sen blev jag inspirerad av min gode granne att göra en sorts räkröra till förrätt. Blev jättegott!
Slängde ihop en potatisgratäng och sen va det bara gästerna som fattades... bjöd hit Robert m familj och nästan full pott kom... Bjöd även farmor och farfar... Min mat mättade rätt så många iaf... och en porterstek kan ju aldrig bli fel.
Barnen lekte och spelade monopol. Vi vuxna drack kaffe och surrade. Alltid lika trevligt.

Nu är det is-tider på hockeyplanen... bara minusgraderna är med oss så kan det bli is innan årets slut men då ska vi ha tur. Rickard for dit en sväng för att göra lite is men så kom det snö från himlen och det blev nog inget spolande... istället kom han hem med en kaffesugen "farbror" från Mosjö så det blev mera kaffe och mera julkakor och en massar trevligt prat.

Nu är det kväll och det är bara jag och barnen vaken... Jopp så är det, pappan har gått till sängs och vi ser på film! ?? Konstiga tider.
Nåväl, vi kryper snart i säng vi också, Ska bara se ToyStory 3 klart...

Jag har haft en bra dag, snöskottning, promenad, matgäster och en timme med våra kungligheter... Imorgon är det en ny dag - då ska jag sätta mig med lite SV jobb.

Law law...

Inga kommentarer: