torsdag 1 december 2011

Julkalendern - en riktig höjdare...

Så va den här arbetsveckan slut... fast jag har smygjobbat lite ikväll iaf... Jag har även fått en trevlig pratstund hos bruden med "det söta kaffet".

Idag är det den 1 december - Det betyder första avsnittet av julkalendern på SVT. Betyget från det här huset är nog 4 av 5.... måste väl se några avsnitt till innan vi ger ett rättvisare betyg.
Som vuxen har jag sett några kalendrar och det brukar kännas direkt om det kan bli bra... Jag minns när det va nån sorts kalender om stjärnhimlen, Johannes Brost och Sif Rudh, inga topp poäng där iaf. Nej tacka vet jag Julstrul, Kaspar, Sune, Greveholm och Klasse Möllbergs kalender. Man fastnar för vissa, så är det bara.

Imorgon är det mysfredag. Jag har inget inplanerat mer än att det är den vanliga veckostädningen. Lyssna på julmusik, sticka på Konsum och affischera om:
 KULTURLÖRDAGEN på BYGDEGÅRDEN, 3 december kl 13 - 16 - Du kommer väl och handlar, fikar, träffas och trivs.... en supermysig dag för alla.
Jag ska stå där med mamma och umgås med henne när hon gör affärer, hon säljer jättefina enriskransar, om det finns några kvar vill säga... har flera förhandsbeställnigar.

Imorgon kommer även sambon hem... måtte planet gå som de ska så det inte blir strul igen...

Nu måste jag gå och sova... ska bli rätt skönt att göra kväll efter en lång dag. 07.15 ser vi avsnitt nr 2 av Tjuvarnas jul!





Inga kommentarer: