onsdag 21 december 2011

Hytt å mytt

Idag känns det som jag har massor att skriva och ingenting. Konstig känsla!

Igår var jag som sagt i Sundsvall. Hann en tur in i gallerian... hittade inget att köpa förutom den jacka jag provat flera gånger - nu va den på halva priset men jag va lika tveksam den här gången så snabbt beslutat så blev det inget köp... Bra gjort av mig va? Tveksamma köp brukar sluta med att de upptar både plats i garderoben och en galge mindre till nåt annat...

Kvällen ägnade jag åt mina små, hann hem precis till julkalendern... nog är jag ganska så barnslig som inte kan missa ett enda avsnitt... MEN den är ju så bra!
Tack snälla familjen Öberg för att Nils fick vara hos er tills jag kom hem och tack snälla farfar som alltid skjutsar Axel på tisdags träningen, skulle jag klara mig utan er?? NOT!

Halva natten ägnade jag åt jobb... sånt är livet ibland. Idag hann jag en sväng på jobbet och göra bort en hel del. Nu ska det väl vara jullov till viss del iaf. Åker inte till stan imorgon iaf.
Hann hem just när grabbarna kom hem från skolan - Gissa om de såg nyfikna ut när jag bar in alla paket från snälla Vivi-Anne... snart är det jul... det kan man se på pakethögen. Det står faktist Katrin på några paket oxå - lite snäll har jag nog varit.

Så var det det här med mitt kändis besök på bloggen.
Jag blev faktist lite paff när jag öppnade mailboxen och såg ett mail/kommentar från bloggen Kändisen jag pratar om är Martin Melin (Ni vet, Konstapel Melin... du är snygg du är fin... trallalaa)
Jag läser för närvarande hans bok Coola pappor och han ville att jag skulle kommentera på www.coolapappor.se vad jag tyckte om boken. Det ska jag med glädje göra.
Man kan undra hur han kan ha blivit så klok - jag har skrattat gott åt vissa uppmaningar till blivande pappor... En gravid kvinna har alltid rätt... det handlar om bara 9 månader och låt henne tro att hon har rätt...Det blir lugnast så. Det står inte så ordagrannt men det är så jag uppfattar det han skriver.
Kul med lite stor främmande iaf

Appropå bloggar:
Veckans bästa blogginlägg går till Annica Lygdman - TACK för att du delger oss dina underbara tabbar och äventyr. Jag skrattar än åt den lilla tros-fadäsen

Vad har jag mera att förtälja världen?
Ni har väl inte missat Konserten i Februari? 11 februari spelar Wake Up i Skorped - två konserter, 17 och 20. Det går till och med buss från Örnsköldsvik GRATIS till den första spelningen. för ynka 150 spänn bjuds Du på härlig musik, fika och gratis transport!! Slå till - Inget man vill missa!

En sista idag
Jag skulle skriva "delete" på min telefon i ett SMS och då valde telefonen ordet "helvete". Det kan bli rätt fel om man har för bråttom att trycka på sänd... Tur man är uppmärksam ibland. Vet att min svärmor också gjort detta misstag en gång, hon skulle skriva "kul" men istället blev det "tre andra bokstäver" Ett ord man inte förväntar sig att hon ska skriva... tur att man kan ta det med ett skratt vilket mottagaren oxå gjorde.

Detta får avsluta detta inlägg, det blev långt och inte alls det jag tänkte skriva men det är just så det fungerar att blogga - det kommer det som kommer...

GOD JUL på er ALLA - Nu ska jag försöka få till lite julstämning i det här huset som just nu ser ut som ett inferno (betyder samma som "delete" på telefonen fast med ett annat ord, om ni fattar)

Vilket surr... men håll till godo!

Inga kommentarer: