lördag 17 december 2011

Mål i massor!

Idag har vi roat oss med ishockey. Axel åkte tidigt och strax efter åkte jag och Nils till Bjästa. Medan han tränade drog jag till moster Kerstin med en lovad leverans... och givetvis fick jag kaffe och en trevlig pratstund... Alltid lika mysigt.
Satt och mindes lite gamla jular, kommer särskilt ihåg den julen vi var hos dem i Bjästa - som barn gillar man att var med andra barn när det är jul.
Mindes också alla våra fina jular hos mormor och morfar...

Efter träningen bar det av till Skyttis. Där hade KB haft mål-frossa - vunnit en match och förlorat en med ett futtigt mål. Axel hade visst slängt in flera mål!! Kul.
Efter en låååång paus, hamburgare och kaffe va det dags för sista matchen som KB så klart vann... även där fick Axel göra några mål. Många duktiga pojkar.

Innan vi styrde kosan mot Skorped slank vi in till mamma och pappa. Fick mat och fika och ett recept på havrekex. Tror jag ska försöka baka det imorgon. Har aldrig gjort det förr.

Nu börjar det kännas lite bättre med jul-feelingen. Kanske infinner sig den där friden och stämingen bara man inte ger upp. Blir lite bakning imorgon, slå in de sista klapparna och se över julklappslistan en sista gång så inget är missat.

Imorgon har vi en helt ledig dag - inga måsten, håller tummarna att strömmen håller och att det inte kommer för mycket snö... TRÖTT på den varan kan jag säga.
Ikväll höll jag nästan på att slå ihjäl mig när det rasade från taket - kom undan med en skråma på handen. LIVSFARLIGT!!

Hur som helst - allt börjara ordna upp sig! Tror att det börjar bli dags för ett ERNST citat:
"måste jag komma ihåg när hjulen snurrar lite för fort"

På måndag dyker den här mannen upp i rutan igen!!
LÄNGTAR!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll - imorgon är det fjärde advent!!


Inga kommentarer: