fredag 9 december 2011

Nu äré vinter...

Hallå alla där ute i snöyran!
Nu verkar det bli vinter... idag iaf. Jag har varit ute och skottat snö medan jag just prickat av punkt nr 2 på dagens checklista. Jag har massor att göra så det va lika bra att organisera livet igårkväll.

Det känns som att det kan bli en bra dag. Jag har hunnit fixa en beställning... som säkert blir hur bra som helst... längtar tills det anländer. 
Bakat en kaka som ska med till söndagens hockeysammandrag.
Nu ska jag ta tag i städning - dammsuga, skura och allt vad som hör till. MEN nu är det snart skid-skytte... får väl dammsuga i reklampausen och stryka kläder medan loppet går.

Hur går det då med alla julbestyr? SKITDÅLIGT!! I förrgår höll jag på att få ett sammanbrott - dagarna går och inget blir gjort.
Ännu en lista är upprättad och jag betar utav den lite eftersom. Hittade några julklappar igår. Har slagit in nästan alla men alla är långt ifrån inköpta.

Julskinkan köpte jag igår... bäst att passa på när Konsum har lagom stora. Skinka är väl ingen favortit men det ska ju stå där!

Det ska nog bli en bra jul iaf... Ska bara beta utav dag för dag. Det är verkligen fullt upp nu både hemma och på jobbet.

Du har väl köpt gran?? !! Om INTE - Kom och köp hos oss. SSK har fortfarande några fina exemplar kvar. 200 kr är priset och då ingår att slippa pulsa i djupsnö i nån mörk läskig skog....

Bästa att kolla checklistan.... klockan går.

GRATTIS ALLA ANNor - (det är väl idag som lutfisken ska i blöt)

Tjolahopp!!

Inga kommentarer: