torsdag 22 december 2011

God kväll!

Nu är det jul på hög nivå. Jag har städat och bakat... gjort ischoklad och det känns som det flyter på bra! Rickard kommer snart hem men tyvärr va flyget försenat. Jag har hunnit städa bort bakningen. Gjort efterrätt för julafton och däremellan sprungit till tvättstugan. Jag har en julskiva som heter "Katrins Julstök" och det är förbaske mig den bästa blandningen... snodda låtar från olika skivor så endast det bästa är det som ljuder ur spelaren!
Kylan håller i sig men vad gör väl det när man både har ström och dieselvärmare... rustad kan man säga.

Imorgon gör vi sista rycket innan julafton. Julskinkan ska göras klar och så måste jag se över vad jag inte har köpt... finns det ett liv efter jul??

När det va som stressigast igår slog det mig att snart är det juldagen - JULOTTAN det är där julefriden finns - alla bestyr är klara, klapparna är öppnade och eventuell besvikelse löser man på mellandagsrean. Det är DÄR i kyrkbänken man lutar sig tillbaka och njuter av friden!

Det är synd att allt går så fort - i år hade man ju en hel vecka till godo från 4:e advent till julafton... men på nåt vis försvann en hel helg med strömavbrott och snö. Sånt är livet - Jag tror alltid att jag ska hinna med det där lilla extra - tomta lite för nån som inte förväntar sig ett besök... ge bort nån hemlig present så ägaren får fundera lite...
Nåväl, det tar jag nästa år!!

God Jul kära vänner - nu är´e nära...

Å är det nån som känner sig manad att klä sig röd å grann på lördag... Ring mig!! Skulle behöva nån som tjänstgör en stund på julaftonskvällen - JONAS???? Du är ju given, fast du är väl upptagen med egen gröt och skinka!

Gubben är hemma, dags att pussas lite!

Inga kommentarer: