onsdag 10 november 2010

Se så vad det snöar...

Vintern har kommit på allvar och man får väl hoppas att det kommer att ligga kvar för vem vill ha slask och gröna gräsmattor till jul?
Det är bara några veckor till advent så nu börjar det att dra ihop sig... måste ner till källaren och kolla att ljusstakarna överlevt sommaren...
Snart är det dags att ta fram julgardinerna också och stryka och göra dem klara för upphägning... det är ju så kul när man advetnsstädar och allt är väl förberett... går ju extra fort att få det fint.

Här har vi skottat snö idag och strykit kläder... jag tog även kryddskåpet så nu är det julfint även där.

En dag går ganska så fort när man bara är hemma och stökar... Jag fick iaf två hemtjänstkvinnor på kaffe idag... en som hade bubblande skratt i sig och en som tvättat sin telefon på 40 grader....
Trevligt va're... !!
Ikväll måste jag se Bonde söker fru.... ja, man rodnar på deras vägar men rätt kul att se ändå. Hiimmel va de sänder många "måste se" program nu för tiden, Bönderna, mammorna, camparna, Ullaredarna, bortskämda ungdomarna, Robinson... å allt annat... man hinner ju ingenting om man ska hinna med alla tv-program. Tur att man kan se på nätet så har man nåt att somna till!

Inga kommentarer: