torsdag 4 november 2010

Besvärligt!

Jag och min dator är som ETT men just nu har den ena parten gjort skiljsmässa. Min dator la av härom dagen. Det är nog inget allvarligt fel men fullt tillräckligt för att den inte ska starta som den ska.
Tills jag har skaffat en ny så får jag nöja mig att skriva via Rickards höghastighets dator... den mår verkligen inte heller bra. Vår Data-park i det här huset mår inte bra... Utan datorer blir man ju galen. Det är verkligen ett beroende beteende.
Måste väl försöka avvänja mig lite...
Idag är vi också lediga och det är så mysigt. Grabbarna ligger i soffan med täcket och ser på tv... Vi har nyss ätit frukost tillsamman . Det är bara en person som va tvungen att åka och jobba idag igen - men sånt är livet som företagare.... bara att hugga i när det finns jobb - å det är ju ett gott tecken.

Idag blir det nya AFÅ - känner att jag legat av mig lite de senaste dagarna. Imorgon blir det inget heller - då är det stan som gäller från tidiga morgon. Grabbarna ska ha vinterkläder så då tar vi med oss pappsingen... måste ju ha en finansiär - ha haa...
Nej det ska bli kul att ha en dag tillsammans - det va ett tag sen vill jag lova. Snart åker han ju iväg på jobb igen men det tar vi mera om sen.
Nu ska jag ta mig en kaffekopp till och sen ska jag se om min supergrannfru varit hit med tidningen.

Ajöken!!

Inga kommentarer: