torsdag 18 november 2010

Hus musen är här!

Ha ha... ja nu är musen i huset! Tänk att man hinner inte lämna går´n förrän en ny donna gör entré. Nu ska den jäkeln ut för nu är jag hemma igen. MEN vi verkar inte helt överrens! Jag har till och med fått förstärkning ifrån 10:an... En giljotin ska väl få ihjäl fan-skapet. Hela kvällen har jag försökt få ut hon som försökt flytta in men slug som bara den så sitter hon och trycker någonstans... jo, vi har haft ögonkontakt - då satt hon bakom elementet och sen är hon puts, väck borta. JAG lovar att imorgon är den DÖD! Om inte så återupptar jag jakten! Tre olika fällor är gillrade - en giljotin, en traditionell fälla och sist men inte minst en hink med vatten och tunnt tidningspapper... nog borde jag väl få död på den då.

Den förtjänar faktist att gå till de sälla jaktmarkerna - DEN har ätit upp knopparna på min orkide - om jag inte missminner mig så är det dödstraff på det även om vi bor i Sverige!


Två små raringar...
Good friends...
Me like!!

På ett sätt va det bra för nu fick vi ju dra fram soffan och städa ordentligt.... alltså - Nu är det AFÅat bakom, under på innuti över och överallt i tvrummet!!

Fast nu är jag nog så slut på så jag tror att jag dör. Det blir sängen och nåt spännande på svt-play eller nån annan playkanal!

Imorgon är det nog en bättre dag på alla fronter...

Law Law... å ett särskilt LAW till Anna och MiaS som jag terroriserat de senaste dagarna!

1 kommentar: