tisdag 2 november 2010

Böda Camping!

Nu har jag ett nytt favorit program på TV. Kanal 5 visade igår Böda Camping. Oj oj... vilket campingliv. Tror inte de missade något. för vad är det man gör på en camping... Veteranerna kollar in årets nykomlingar när de ska backa in vagnen och sätta upp tältet. Brukar ju också kunna bli lite osämja mellan paren just i detta läge. Gamlingarna lutar sig tillbaka och njuter av underhållningen. Sen va det tydligen dags för en pilsner när stödbenen vevats ner - "STÖDPENSPILSNER"

Middagen slutar i en grillrök och en doft av tännvätska å nästa dag sitter de i solen och sippar på ett vinglas innan det är återigen är dags att tända upp grillen.
Det såg iaf ut att vara en fin camping - Axel började redan längta till sommarens campingliv. hm, Jag är väl den i familjen som inte är en sån campingräv som vissa andra MEN jag ska villigt erkänna att jag har blivt mer vänligt inställd till detta kringresande liv - verkar behöva några års inkörningstid...
Nu är det bara att jobba vidare med Camping-mage 2011 - Det fanns många ideal på programmet igår - nog förstår man varför träningsoverall känns praktiskt - Vilka rejäla magar de hade men det får man ju av god mat och många pilsner.
Titta in på - http://kanal5.se/bodacamping

Inga kommentarer: