fredag 12 november 2010

En vinterdag!

Det är gnistrande vitt ute. -10 grader och hur fint som helst! Jag sitter i soffan och har skickat Axel till skolan. Nils sover och jag njuter av lugnet med dagens första kopp kaffe.
Idag är jag ledig och det blir väl en traditionell fredagsröjning i huset... måste nog göra nåt skåp också. Det va så kul när jag läste mina mail för en stund sen... Det finns fler som nappat på AFÅ. - En borttappad kamera har kommit till rätta tack vara AFÅ och det fick jag ett tack för... ha ha... BRA om man kan inspirera nån, allt som inte är stulet kommer igen... brukar min mormor säga och det är ju sant. Grejorna ligger ju där någonstans!

Igår fick jag jobba som cirkelledare för första gången... Jag fick träffa 6 pensionärer som har svårt att komma överrens med sina mobiltelefoner. Det va riktigt kul... jag tycker att de va duktiga och de gjorde sina uppgifter... vi får väl se om de dyker upp nästa gång. Då ska vi lära oss att skriva SMS och lägga in kurskamraternas telefonnummer i telefonen.... Kan tyckas enkelt men vad man kan konstatera är att de yngre kan SMSa och de äldre kan göra en tunnbröds-stöpa utan å blinka!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Måste även skicka ett STORT HIPP HIPP HURRA till Karro som fyller 31 idag.... Grattis på födelsedagen!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

På tår, på tår och sen sätter jag fart!! Tror jag ska testa julmusiken idag... man vill ju inte vara helt oförberedd...

Inga kommentarer: