måndag 22 november 2010

Glöm inte!

Nu närmar vi oss den underbara adventstiden... fast givetvis med blandade känslor. Rickard åkter om en vecka och när han kommer hem är det dags att fira nyår... Då är julen över! Men vi tar dag för dag... då ska vi nog klara det.
Till helgen tänder vi första adventsljuset... så mysigt. MEN glöm inte att släcka ljusen... gör man det blir det besök av brandkåren. IDAG rullade hela räddningstjänsten in på vår gård på jobbet. Man blir rätt fundersam vad som är på gång när brandmän med gasmasker springer runt och ser allmänt förvirrad ut. Det va inte i vårt hus som elden va lös utan i grannfastigheten som tur va. Någon hade glömt något på spisen så hela lägenheten blev rökfylld - stackare... inte så kul, det brukar ha en förmåga att lukta rök i flera månader om man har otur.
Allt gick iaf bra och givetvis så hann allehanda dit också, tur att de har tid att komma med sina journalister nån gång... men bara när olyckan är framme... bjuder man in ortstidningen till nåt trevligt arrangemang så inte tusan har de några resurser... SKRIV själv säger de då!

Ikväll har jag suttit och skrivit vid datorn hela kvällen. Jag har varit skrivhjälp till en behövande... tur att man är bra på nåt iaf. Jag har även skrivit protokoll och lite annat. Konstigt att det bara är vissa människor på den här jorden som är skrivkunnig än fast det är en baskunskap i den svenska skolan, "hi hii"

Idag på jobbet fick vi titta på lite nya lokaler. Ett objekt som va riktigt intressant visade sig ha en ägare som jag nästan kände... ja, inte han men hans fru och svärmor. Han hade till och med druckit kaffe med min mamma - Världen är liten brukar det heta och det är baske mig sant.
Jag hade även tur att få åka med svärmor hem - bättre det än att åka buss även om det är fantastiskt skönt det me.
Nu ska jag se slutet på Robinson som jag somnade ifrån häromkvällen... Rickard är ändå ute på uppdrag på byn så nåt måste jag ju roa mig med!

Glöm nu inte att blåsa ut ljusen...

Kramelikram!!

Inga kommentarer: