söndag 7 oktober 2012

Uppåt på bloggen!

Jag sitter och kollar runt på nätet - har inte hunnit sufra så mycket i helgen. Inser att jag har 70 mail som ska läsas eller raderas. Det mesta är skräp men ett och annat guldkorn finns det.

Har fått en fråga från en gammal CUF kompis, Peter Sjölund, om jag kunde välja ut några av hans fantastiska foton. Han ska ha en fotoutställning. TACK gärna... började titta på alla fina foton... valde ut 4 st. Kolla in hans sida. Kul att kunna ha lite kontakt efter så många år - hade vi nog inte haft om inte FB fanns.

Jag kollade även in hur det står till med besökandet på bloggen - här är det uppåt ska jag säga. Det märks att folk kryper in i husen så här på hösten. Mer tid till bloggläsande verkar det som. På senaste tiden har jag en ökning med nästan 100 läsare om dagen. Kul att ni läser! Lämna gärna kommentarer också så jag vet vilka ni är.

Helgen börjar gå mot sitt slut. Grabbarna är på träning - kommer snart hem tror jag. Idag har vi brottats med regndroppar... Jag har hjälp Rickard med de sista plåtarna på förrådet och så har jag gjord det vanliga, tvättstugan och matlagning. Det blev köttfärslimpa idag. Åh va man känner sig nyttig när det står "riktigt mat" på bordet. Köttfärslimpa, pärer, sås och lingonsylt. God och bra mat!
Tryckte in lite soltorkade tomater i köttfärsen och gjorde morotsstavar som fick stekas tillsammans med "limpan".

Nu inväntar jag som så många andra - säsongens första avsnitt av Solsidan... Härligt med nåt skoj så här på söndagskvällen.

Hoppas att ni haft en härlig helg - det har jag. Hockeymatcherna igår va otroligt spännande och när man har en son som gör flera mål så blir mamman glad... så är det bara. Tilläggas bör att alla grabbarna gjorde det sååå himla bra, å glad blir man för varje mål.Tre matcher, en ovagjord, en vinst och en förlust. Rättvist ska re va. Träning ger duktiga spelare!

Inga kommentarer: